Lekkage Dongen
 

Lekkage Dongen

Een lekkage in Dongen aan bijvoorbeeld uw dak, dakkapel, dakraam, schoorsteen, vloerverwarming of badkamer is heel vervelend. Er kan waterschade ontstaan na een daklekkage, waardoor u niet alleen last heeft van het lek op zich, maar ook van de gevolgen. Woont u in of nabij Dongen en hebt u een daklekkage of andersoortige lekkage, dan staan wij van De Haas voor u klaar. Het opsporen is onze specialiteit, net als het herstellen ervan.

Gesprongen leidingen

Als er een lekkagesoort is die u ongetwijfeld snel opmerkt, dan is het de leidingenlekkage. Veelal ontstaat het probleem in de winter, door bevriezing van de leiding. Als de temperaturen stijgen, ontdooit alles en merkt u de lekken op. Bel ons dan in Dongen om een expert langs te sturen.

Schoorsteen

Schoorsteenlekkages zijn ook veelvoorkomende lekkages in Dongen en daarbuiten. Veel mensen kunnen moeilijk onderscheiden of het lek inderdaad hier zit of toch aan het dak, maar gelukkig kunnen wij dit voor u opsporen. We zijn altijd te bereiken voor het opsporen in Dongen, dus schroom niet en neem gerust contact op met ons!

Daklekkage

Daklekkage

Een veelvoorkomende plek voor een lek is het dak, de dakkapel of het dakraam: een daklekkage. Zo’n daklekkage wordt vaak veroorzaakt door een overschot aan bladeren in de dakgoot of door verrotting van materialen op het dak of de dakkapel. Het opsporen van een dergelijke daklekkage kan het beste zo gauw mogelijk gebeuren, zodat onderliggend materiaal van het dak niet beschadigt.

Badkamer lekkage

Badkamer lekkage

De badkamer is de natste plek in huis, en een lek ligt dan ook altijd op de loer. Denk bijvoorbeeld aan een lek in uw douchebak of ligbad. Daarnaast zorgt de wastafel geregeld voor problemen. Heeft u in Dongen een lekkage in de badkamer? Dan doet u er goed aan contact met ons op te nemen. We voeren dan lekdetectie bij u uit, waarna we het lek in de badkamer vlug verhelpen.

Dakkapel lekkage

Lekkage dakkapel

Ook de dakkapel is een gevoelige plaats voor lekkage. Een lek aan de dakkapel komt vaak voor aan het kozijn. Hebt u een dakkapel lekkage in Dongen, dan kunnen we zo langskomen voor het opsporen ervan. Het herstel van de dakkapel en eventueel het dak is het liefst vlot uitgevoerd, waarmee schade beperkt blijft.

Vloerverwarming lekkage

Vloerverwarming

Dit verwarmingstype werkt veelal met water, en waar vloeistoffen zijn is een lek ook altijd mogelijk. Denkt u dat de verwarming lek is, bijvoorbeeld omdat hij niet meer warm wordt en de leidingdruk laag blijft, bel dan ons in Dongen. We zullen het lek snel voor u opsporen, zodat de lekkage niet andere delen aantast.

24 uur per dag bereikbaar: 088 444 7668

Vooral als u een grote lekkage aan dak, dakkapel of badkamer heeft, is het fijn als er onmiddellijk wordt ingegrepen. Door meteen opsporen voorkomt u veel extra schade. Als u in of dichtbij Dongen een daklekkage of ander lek hebt, belt u dan bovenstaand telefoonnummer. We zijn overdag en ‘s nachts beschikbaar in Dongen, waarmee lekdetectie rap plaatsvindt en de daklekkage na het opsporen direct kan worden gedicht. Uw dak, dakkapel, badkamer of schoorsteen is zo weer in orde!