Lekkage Rijen
 

Lekkage Rijen

Lekkage kan ontstaan in een leiding van uw vloerverwarming, of op het dak. Vermoedt u een lekkage? Of ondervindt u de nadelige gevolgen van daklekkage? Bel vandaag dé specialist op het gebied van lekkage in Rijen. Wij helpen u graag met het opsporen en verhelpen van daklekkage of waterlekkage. Door middel van innovatieve detectietechnieken, garanderen wij zo weinig mogelijk sloopwerk tijdens het opsporen van de lekkage. Bel 088 444 7668 voor direct contact, of vul het contactformulier in voor een offerte van het controleren van uw dakkapel, of vloerverwarming in Rijen.

Lekkage dakkapel

De meeste daklekkage ontstaat door een lek bij de dakkapel. Zelfs bij een professionele installatie van de dakkapel in Rijen kan het voorkomen dat er een minieme constructiefout is gemaakt. Dit is ook mogelijk bij een dakraam. Dat kan zorgen voor een lekkage, maar geen probleem. Dat kunnen wij voor u eenvoudig opsporen en oplossen.

Schoorsteen

Naast lekkage door de invloed van het weer op de bedekking van het dak, of een constructiefout van dakraam en dakkapel, kan een daklekkage tevens ontstaan bij de schoorsteen. Kleine scheurtjes in de bakstenen hebben minieme lekkage tot gevolg. Eerst zult u aan het dak niets opmerken, langzamerhand zal het lek zich echter uitbreiden.

Daklekkage

Daklekkage Tijdens de Nederlandse herfststormen ontstaat er vaak daklekkage. Dit kan door een constructiefout van een dakkapel, dakraam of schoorsteen, maar ook door van het dak schuivende pannen. Een lekkage in het dak kunnen we dankzij nieuwe vormen van lekdetectie, tegenwoordig opsporen met rookgasdetectie. Hierbij wordt rook onder het dak geblazen, en openbaart de lekkage zich snel.

Badkamer lekkage

Badkamer lekkage Een lek in de badkamer ontstaat meestal door een scheurtje in de waterleidingen, bijvoorbeeld door corrosie of achterstallig onderhoud. Door regelmatig de leidingen in de badkamer te controleren kunt u dit opsporen en het voorkomen van lekkages. Heeft u last van een acuut lek in uw badkamer, bel dan onze spoedservice in Rijen. Snel ter plaatse en uw klus is snel geklaard!

Vloerverwarming

De waterleidingen van de vloerverwarming zijn, evenals die in uw badkamer onderhevig aan corrosie. Door innovatieve lekdetectie technieken is een lek echter snel opgespoord. De meeste professionals uit Rijen maken hiervoor gebruik van thermografie: lekdetectie op basis van warmteverlies. Een andere vorm van lekdetectie die hiervoor kan worden gebruikt is ultrasone detectie.

Gesprongen leidingen

Gesprongen leidingen moeten acuut worden opgelost, omdat deze veel waterschade tot gevolg kunnen hebben. Met name de leidingen in badkamer en vloerverwarming kunnen springen. Dit leidt tot een lek achter de muren. Dankzij onze nieuwe vormen van lekdetectie in Rijen hoeft echter niet zoveel hak- en breekwerk worden uitgevoerd tijdens het opsporen van de lekkage.

24 uur per dag bereikbaar: 088 444 7668

Acute lekkage heeft vervelende gevolgen als vochtschade of schimmel. Om de gevolgen te beperken, kunt u bij daklekkage of een lek in de badkamer altijd onze spoedservice bereiken. Wij staan dag en nacht voor u klaar in Rijen voor het opsporen van de daklekkage. Daarnaast zijn wij bereid u van advies te voorzien om lekkage te voorkomen. Wij werken met de beste vakmannen; uw lek in Rijen zullen we snel opsporen en verhelpen.