Lekkage Breda
 

Lekkage Breda

Last van lekkage in de badkamer of vermoedt u een lek bij het dak? Met één telefoontje naar De Lekkage Installatietechniek uit Breda, wordt de lekkage snel verholpen. Bij ons werken verschillende vakmannen op het gebied van het verhelpen en opsporen van lekkage. Van een lek in de vloerverwarming, tot lekkage van de dakkapel, wij helpen u graag. Door middel van innovatieve technieken op het gebied van lekdetectie is het mogelijk de lekkage van het dak te laten opsporen zonder hak- of breekwerk. Wij garanderen bovendien dat er op elk uur van de dag een professional naar u in Breda kan komen.

Werkzaamheden

Van daklekkage tot een lek van de badkamer, wij kunnen elke soort lekkage opsporen en oplossen. Daklekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door constructiefouten bij de dakkapel, schoorsteen of dakraam. Al onze professionals uit Breda hebben hiermee jarenlange ervaring, en helpen u deskundig. Wij verzorgen in Breda onder meer de volgende diensten:

  • Verhelpen daklekkage
  • Opsporen lek bij dakkapel of badkamer
  • Repareren Zink en lood
  • Maken lekkage in kruipruimte
  • Ontstoppen van rioleringen en afvoer
  • Repareren gebarsten gevel
  • Traceren constructiefout dakraam, schoorsteen en dakkapel

Camera inspectie

Eén van de nieuwste technieken op het gebied van lekdetectie is camera-inspectie. Met een kleine camera wordt getest of ergens in de leidingen of onder de spanten in het dak een lekkage is ontstaan. Deze vorm van lekdetectie voorkomt ingrijpend sloopwerk van het dak.

24/7 lekkage service

Het is van belang om direct contact op te nemen met een vakman wanneer er bijvoorbeeld acute lekkage is ontstaan in het dak na een storm. Het is tevens mogelijk dat een lek zich langzaam heeft uitgebreid, bijvoorbeeld in de leidingen van uw badkamer of de vloerverwarming. Het opsporen van een dergelijke lekkage is lastig, maar een professional heeft met een snelle lekdetectie dit dezelfde dag nog gedaan. Wat er ook aan de hand is, wij kunnen vandaag nog naar Breda komen, voor het opsporen en verhelpen van de mogelijke daklekkage. Bel 088 444 7668 voor rechtstreeks contact.

Daklekkage

Daklekkage De gevolgen van daklekkage (vocht, schimmel) kunnen worden beperkt als u snel een specialist uit Breda laat komen. Deze kan de oorsprong van het lek (dakraam, schoorsteen of dakkapel) opsporen, en vervolgens de daklekkage oplossen.

Gesprongen leidingen

Gesprongen leidingen In Breda hebben wij al veel klanten geholpen bij een gesprongen leiding. Een gesprongen leiding ontstaat zowel in de badkamer als vloerverwarming, en heeft flinke waterschade tot gevolg. Bel bij acute lekkage dan ook direct 088 444 7668. Wij komen er aan!

Direct contact – 088 444 7668

Bij ons kunt u tevens verschillende prijsopgaven voor bijvoorbeeld het opsporen van een lek in het dak aanvragen. Het aanvragen van hulp bij daklekkage doet u door uw gegevens achter te laten op ons contactformulier. Een vakkundige specialist uit Breda zal dan uw situatie uitgebreid beoordelen en het beste advies voor u opmaken. Het kost u helemaal niets en u bent nergens aan verplicht. Blijf dus niet langer zitten met de lekkage in uw badkamer, dak, of dakkapel, wij helpen u graag tegen scherpe prijzen.