Lekkage Kaatsheuvel
 

Lekkage Kaatsheuvel

De Lekkage Installatietechniek uit Kaatsheuvel is uw specialist als u een probleem heeft met lekkage. Wij verhelpen onder meer daklekkage, en lekkage in uw badkamer, vloerverwarming of dakkapel. Met behulp van innovatieve technieken op het gebied van lekdetectie kunnen wij onder meer daklekkage snel en vakkundig opsporen, zonder hak- of breekwerk. Door te bellen naar 088 444 7668, krijgt u direct een professional aan de lijn die u verder helpt. Elk lek is door ons deskundig te repareren. Of de lekkage nu komt door problemen met het dak, dakraam, of schoorsteen; wij zijn te allen tijde bereikbaar in Kaatsheuvel, en zetten onze beste vakmensen voor u in.

Overzicht werkzaamheden

Wij hebben vele lekkages verholpen in Kaatsheuvel, van daklekkage tot een lek in de vloerverwarming of badkamer. Ons kennisgebied ligt echter breder dan het opsporen van een lek. Er zijn vele situaties waarvoor u ons kunt inschakelen in Kaatsheuvel. Wij garanderen dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat. Enkele van onze werkzaamheden:

  • gebarsten schoorsteen
  • lekkage kruipruimte
  • verstopte afvoer en riolering
  • lek in de badkamer
  • zink en lood reparatie
  • lekkage bij dakraam of dakkapel

24 uur per dag bereikbaar

Lekkage kan worden veroorzaakt door corrosie van de waterleidingen in de badkamer, of problemen met de vloerverwarming. Daklekkage wordt bijvoorbeeld veroorzaakt door een constructiefout van de dakkapel, schoorsteen, of dakraam. Ondervindt u lekkage van het dak? Neem dan contact op met 088 444 7668. Wij zullen de exacte locatie van het lek voor u opsporen, en het probleem verhelpen. Onze service is 24 uur per dag bereikbaar, er kan elk moment van de dag een deskundig medewerker uit Kaatsheuvel naar uw dak komen kijken.

Lekdetectie

Lekdetectie kan tegenwoordig zonder hak- en breekwerk. Het is bijvoorbeeld door thermografie mogelijk om daklekkage te lokaliseren, zonder het dak te doorbreken. Doordat de professionals uit Kaatsheuvel lekkage zo eenvoudig op kunnen sporen, zijn de kosten voor lekdetectie eveneens verlaagd. Vraag naar de mogelijkheden.

Waterlekkage

Waterlekkage Waterlekkage ontstaat langzaam of opeens, en heeft vervelende gevolgen. Met name in de badkamer vormt zich snel een lek. Wacht niet te lang als u een lek ontdekt, of vermoedt. U kunt een specialist uit Kaatsheuvel laten komen om de lekkage te verhelpen of te laten opsporen. Wij zijn snel ter plaatse.

Lekkage opsporen

Lekkage opsporen Het opsporen van lekkage is geen simpele klus. Soms zit de lekkage ergens anders dan waar het lekt. Dankzij innovatieve technieken, is onder meer daklekkage steeds makkelijk op te sporen. Door bijvoorbeeld rook onder het dak te blazen, openbaart de daklekkage zich snel, bijvoorbeeld bij de dakkapel.

Offerte aanvragen

Het aanvragen van een prijsopgave voor het opsporen van onder meer een lek in het dak, is zeer gemakkelijk. U ontvangt een aanbieding van een vakman uit Kaatsheuvel. Met deze aanvraag verplicht u zichzelf nergens aan en het is geheel kosteloos. U krijgt de prijsopgave thuis gestuurd, zodat u rustig alles door kan nemen, zoals de wijzen van het opsporen van de daklekkage. Er is altijd een vakman uit Kaatsheuvel die bij u past. Bel voor direct contact met 088 444 7668.